Zoon van Koreaanse acteur maakt zijn debuut als professionele gamer

De zoon van acteur Cha Seung Won, genaamd Cha Noah, heeft op 24 jarige leeftijd zijn debuut gemaakt als professionele gamer.

Op 16 oktober bracht het Professional Game Team ‘LG-IM’ het nieuws naar buiten dat ‘’Livy’’ Cha Noah opgenomen was in het team onder de naam ‘’Corn Salad’’. Dit werd gedaan voor League of Legends als vervanging voor de speler Lee Sang Jung. Op 22 oktober werd het bevestigd dat de desbetreffende Cha Noah inderdaad de zoon is van de acteur Cha Seung Won.

Zelfs voor deze bevestiging bestond er al een sterk vermoeden dat Cha Noah de zoon van was deze bekende acteur. Zijn leeftijd en zijn uiterlijk gaven het eigenlijk al weg. Bij de Koreaanse try-out van de IPL5 League of Legends werd een officiele groepsfoto genomen. Toen die foto werd uitgebracht, waar Cha Noah opstond, was het gerucht bevestigd.

Cha Seung Won is een eerste generatie Koreaans model en wordt momenteel beschouwd als één van meest aantrekkelijke acteurs van middelbare leeftijd. Cha Noah krijgt zijn goede looks dan ook van zijn vader. Het is nog onduidelijk of Cha Seung Won de wedstrijden van zijn zoon zal bijwonen.

Ondertussen is Cha Seung Won in Japan aan het werk. Hij speelt mee in het toneelstuk ‘ Bring Me My Chariot of Fire’ dat geregisseerd wordt door de Japanse regisseur Jung Eui Shin. Dit toneelstuk begon begin november in Japan. Of het ook naar Korea gaat komen is nog niet bekend.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *