Xbox 720 komt voor feestdagen 2013

Bronnen zeggen dat Microsoft de nieuwe Xbox volgend jaar gaat uitbrengen voor de feestdagen, maar dat ze nog niet hebben besloten wanneer ze het precies gaan aankondigen.

De bronnen hebben Bloomberg blijkbaar verteld dat Microsoft de Xbox 720 zal uitbrengen voor de feestdagen in 2013. Dit is lang niet de eerste keer dat zoiets is voorspeld, maar Bloomberg heeft vaker bewezen uiteindelijk toch gelijk te hebben.

Daarnaast hebben de bronnen gezegd dat Microsoft nog niet besloten heeft wanneer ze de opvolger van de Xbox 360 gaan aankondigen. Het bedrijf, zeggen ze, is erover aan het nadenken om de aankondiging op een industrie evenement te doen, zoals de Electronic Entertainment Expo of een op zich zelf staand evenement waar de nieuwe machine volop de aandacht zal krijgen.

Een vertegenwoordiger van Microsoft was niet direct beschikbaar voor commentaar.

Microsoft’s volgende Xbox is misschien niet zomaar één apparaat, maar eerder een twee-SKU platform. Vorige week kwam er een verslag uit waarin gesuggesteerd werd dat Microsoft, naast een volwaardige Xbox 720 ook werkt aan een settopbox met het Xbox merk. Dit apparaat zal waarschijnlijk een goedkoop alternatief zijn voor de complete machine en er zullen casual games op te spelen zijn.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *