Wii Sport komt terug!

Wie heeft het niet gespeeld? Wii sport komt terug en beter dan ooit! Speel opnieuw met vrienden en familie verschillende leuke sporten tegen elkaar, en zie wie de ware Wii sport kampioen is!

Wii Sports zorgde voor een revolutie in Nintendo’s console-business toen het bij elk Wii-systeem werd geleverd. Die compilatieschijf bevatte vijf rudimentaire sporttitels en toonde spelers de mogelijkheden van de toen baanbrekende bewegingsbesturing van de Wii. Het was meteen een grote hit en trok demografie├źn aan die veel verder reikten dan Nintendo’s typische gamingpubliek. Hoewel de Nintendo Switch nu de razend populaire Wii heeft overtroffen en het zijn deel van de verreikende hits zoals Mario Kart 8 Deluxe en Animal Crossing: New Horizons heeft, heeft de console / handheld-hybride geen andere transcendente spelervaring gehad zoals de originele Wii Sports. Nu, met de toepasselijk genaamde Nintendo Switch Sports, kunnen fans van Wii Sports oude glorie herbeleven.

Nintendo Switch Sports verzamelt zes sporten en laat je ze besturen met de bewegingsbesturing van de Switch Joy-Cons. Tennis, bowling en zwaardvechten keren allemaal terug naar de Sports-serie, terwijl deze iteratie voetbal, volleybal en badminton toevoegt. Als je de fysieke versie van Nintendo Switch Sports koopt, ontvang je ook een Leg Strap-accessoire waarmee je Joy-Con je been kan volgen, wat kan worden gebruikt in de Shootout-modus van het voetbal.

Nintendo Switch Sport
Je kunt spelen met familie en vrienden zoals bij de originele Wii Sports, of online spelen in ranked matchmaking of tegen vrienden op je Nintendo Switch Online-lijst. Ook voor Nintendo Switch Sports werden twee gratis updates aangekondigd. De eerste, die deze zomer komt, voegt de mogelijkheid toe om de Leg Strap-randapparatuur te gebruiken voor het hoofdspel van voetbal. Dit najaar voegt een andere gratis update golf toe aan de verzameling sporten die je kunt spelen.

Nintendo Switch Sports komt op 29 april uit op de Nintendo Switch. Kijk jij ook zo uit na deze nostalgische game release?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *