Tom Hardy gaat schitteren in de Splinter Cell film

De Britse acteur, die ook speelde in de films Inception en The Dark Knight Rises, kruipt in de rol van Sam Fisher in de aankomende film adaptie van Ubisoft.

Tom Hardy’s volgende rol is Sam Fisher. De website van het tijdschrift Variety rapporteerde dat de acteur gecast is als de hoofdrolspeler in Ubisoft’s nieuwe Splinter Cell film adaptie.

De film is al in 2006 in de maak gegaan en wordt tot nu toe nog niet geassocieerd met een filmstudio. De website vermeldt dat Ubisoft gepraat heeft met Warner Bros. en Paramount, maar het is niet duidelijk of één van de twee het project wil oppakken.

Eric Warren Singer, bekend van de film The International, is bezig met het schrijven van het script. Alhoewel er nog geen regisseur of andere acteurs aangekondigd zijn voor het project.

Hardy is de tweede prominente acteur die door Ubisoft is aangenomen om in een aangekondigde film te spelen. Hij volgt Michael Fassbender (bekend van Inglourious Basterds, X-Men: First Class en Shame) op, die de hoofdrol zal spelen in de toekomstige Assassin’s Creed film.

Het nieuwste Splinter Cell spel in de serie heet ‘Blacklist’. Dat spel zal volgend jaar uitkomen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *