The Walking Dead: TV acteurs spreken stemmen in

De acteurs Norman Reedus en Michael Rooker keren terug als de Dixon broers.

Terminal Reality heeft bevestigd dat de acteurs van de tv serie ‘The Walking Dead’ de stemmen zullen inspreken van hun eigen personages in het opkomende Activision spel, ‘The Walking Dead: Survival Instinct’.

De ontwikkelaar heeft al zinnen opgenomen met de acteur Norman Reedus als Daryl Dixon en Michael Rooker spreekt de stem in van Daryl’s broer Merle.

‘’Ons doel is om Daryl geloofwaardig over te brengen en te vertellen wat er allemaal met hem is gebeurd vanaf de oorspronkelijke Wildfire Global Uitbraak tot het moment waarop hij bij de groep van Rick Grimes aansloot, vlakbij Atlanta,’’ zei de creatieve directeur van het spel, Drew Haworth.

‘’En ondertussen onthullen we een paar van onze eigen achtergrondverhaal verrassingen die fans nog niet gehoord hebben terwijl ze de serie keken,’’ laat hij plagend weten.

Terwijl  het ‘Walking Dead’ spel van Telltale in afleveringen is verdeeld, en daardoor meer in de geest is van het stripverhaal van Robert Kirkman waarop alles gebaseerd is, zal de First Person Shooter van Activision en Terminal Reality gebaseerd zijn op de tv serie van AMC.

Het spel speelt zich af voor alle gebeurtenissen in de serie en volgt de broers Daryl en Merle Dixon terwijl ze op weg zijn naar de veiligheid van Atlanta en ondertussen een horde zombies bevechten.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *