Denda Games komt met nieuwe game: The Musketeers – Victoria’s Quest

Victoria D’Artagnan droomt er haar hele leven al van een echte musketier te worden. Dagelijks mijmert ze over een heldhaftig en nobel bestaan. Op een dag krijgt ze de kans haar droom te verwezenlijken. Er spoelt een fles met daarin een briefje op het strand aan. De briefafzender is niemand minder dan kroonprins Louie! Hij is door zijn bontgenoten verraden en gevangengenomen. Prins Louie belooft in zijn brief alle wensen van zijn redder te vervullen.

Victoria is opgetogen. Natuurlijk vindt ze het vreselijk dat de prins in gevaar verkeert maar voor haarzelf is het een uitgelezen kans te bewijzen dat ze een ware held is. Victoria aarzelt geen moment en begint onmiddellijk aan haar reddingsmissie. Vergezel haar op een onvergetelijk avontuur, overwin tal van obstakels, help burgers die jou op hun beurt met een wederdienst belonen en verzamel genoeg voedsel en grondstoffen om jouw reis te kunnen vervolgen. Zorg jij ervoor dat Victoria’s droom werkelijkheid wordt? Eén voor allen, allen voor één!

Ben jij dol op time management spellen vol vrolijke helden? Download dan ook de spellen New Yankee In King Arthur’s Court 2 en Kingdom Tales 2 bij Denda Games!

Kenmerken

  • Denda Games gaat op een reddingsmissie
  • Meer dan 8 uur speelplezier
  • Maar liefst 45 levels
  • Intrigerende minispellen
  • Een vrolijke verhaallijn
  • Volledig Nederlandstalig

wil je deze of andere spelletjes spellen kijk dan op de site van denda games