The Last of Us 2

The Last of us 2: Beschikbaar in Februari 2019?

De E3 is achter de rug, met de aankondiging van prachtige nieuwe games en services was het wederom een zeer succesvolle E3 te noemen. Echter, er was één grote afwezige in Los Angeles, genaamd The Last of Us 2.

The Last of us is een “Action – Adventure – Third Person Shooter, ontwikkeld exclusief voor PS4 door Naughty Dog, ontwikkelaar van onder andere Uncharted en de bekende “Jak and Daxter” serie. The Last of Us bevat zowel singleplayer als multiplayer modi vergelijkbaar met de Uncharted serie.

Op een dag breekt er een vernietigende infectie uit in Amerika, het land van hoofdrolspelers Joel en zijn Ellie. Ze gaan met zijn 2en op een wilde tocht op zoek naar voedsel, vrijheid en veiligheid.

De E3 stond lange tijd in het middelpunt van de belangstelling voor alle fans van de Last of Us serie, bijna alle fans waren het er over eens dat er op deze editie een release-datum bekend gemaakt zou worden, en de fans een datum hadden om naar uit te kijken. Dit was echter niet het geval en het bleef opvallend genoeg stil rondom deze fantastische game.

Door de radiostilte op het gebied van deze titel is het grote speculeren natuurlijk begonnen. Vele geruchten gingen rond, echter waren deze allen niet heel erg geloofwaardig. Echter, afgelopen week kwam er een interview online met Ashley Johnson, de stemactrice van Ellie. In dit interview (dat buiten het gerucht om compleet de moeite waard is om te beluisteren mocht je ook graag naar de serie BlindSpot kijken) lijkt het er op alsof Ashley Johnson een verspreking doet en aangeeft dat The Last Of Us 2 in Februari zal worden uitgebracht. Kijk hieronder naar het fragment en oordel zelf vanaf 1:07:10.