Skylanders: Pyro’s Adventure wint BAFTA award voor ‘’Beste Video Game’’

Activision kan trots zijn op de Skylanders franchise; ‘Skylanders: Spyro’s Adventure’ heeft gewonnen in de categorie Beste Video Game bij de British Academy Children’s Awards (BAFTA). Ze staan dus hoog in de ranken bij de innovatieve spelletjes voor kinderen.

De managing director van Activision Blizzard, Peter Hepworth, zei ‘’we zijn zeer verheugd dat wij deze categorie gewonnen hebben bij de British Academy Children’s Awards. Dit is een trots moment voor ons.’’ Kan dit een goed begin zijn van een nog betere toekomst voor Skylanders?

Voor als je niet bekend bent met het spel; bij ‘Skylanders: Spyro’s Adventure’ speelt het iconische en bekende karakter Spyro de Draak de hoofdrol in een nieuwe verhaal met een samenwerkings modus. Om nieuwe personages in het spel te krijgen kan je speciale figuur packs kopen waar een chip bij zit waarmee je goud, levels en upgrades kunt halen. Door deze chip te gebruiken kan je tussen twee consoles wisselen. Zoals je kunt zien is het spel gericht op het jonge game publiek, dus het winnen van deze award was een grote stap voor ze.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *