Release Denda Games; Frankenstein Master of Death

Denda Games komt met een nieuw spel uit in het genre zoek en vind avontuur:

Frankenstein Master of Death

Dit spel is ontwikkeld door de onafhankelijke gameontwikkelaar Jetdogs Studios bekend van de time management games 12 labours of Hercules en diverse zoek en vind games.

In het spel is je personage een goede vriend van Victor Frankenstein.

Nadat Victor Frankenstein een samenwerking met een rijke baron is aangegaan, heeft een uit de hand gelopen experiment de grens tussen leven en dood verwoest.

Jouw goede vriend Victor Frankenstein heeft hulp nodig. Hij heeft je een opmerkelijke brief gestuurd waarin hij je vraagt om zo snel mogelijk naar zijn landhuis te komen. Over de reden van zijn verzoek laat hij niets los maar je kent Victor goed genoeg om te weten dat het belangrijk moet zijn.

Wanneer je bij het landhuis aankomt, wordt Victors vrouw Elizabeth voor jouw ogen door een afschrikwekkend monster aangevallen en meegevoerd. Waar is Victor en welk monster waart door het huis van jouw vriend rond? Ontdek welk experiment volledig is misgegaan en red wat er te redden valt. Met de wetten van de natuur valt niet te spotten! Nu kun je dit spel en andere games downloaden bij Denda Games.

Meer over dit spel:
Een klassiek verhaal in een nieuw jasje
Vind tal van aanwijzingen en los mysteries op
Waar zijn Victor en Elizabeth?
Welk monster waart in het landhuis rond?
Fantastische puzzels
Prachtige graphics
Volledig Nederlandstalig