Nu ook de nieuwste games te koop bij Gameshop Twente

Gameshop Twente heeft nu ook de nieuwste hidden object games  in haar assortiment. Zo is de game, Een moord en een Sonate, een roman van Dana Knightstone, opgenomen. Hieronder kunt u meer lezen over dit spannende spel.

2D_Big Fish_Een Moord en een Sonate-Een Roman van Dana Knightstone_LR

Volg het spoor van een geest in een besneeuwd Oostenrijks landschap in “Een Moord en een Sonate: Een Roman van Dana Knightstone”!

 

Kruip in de huid van Dana Knightstone, de schrijfster die geesten kan zien. Je neef en beroemde musicus Sebastian Knightstone is op een griezelig probleem gestuit. Hij hoort spookachtige vioolmuziek in zijn Oostenrijkse landhuis en roept jouw hulp in. Je ontdekt al snel dat je niet de enige bent die geheimen van spoken ontrafelt…

 

Stort je halsoverkop in een gevaarlijk avontuur! Los uitdagende puzzels op, speel unieke minigames en zoek naar aanwijzingen terwijl je door het besneeuwde en rustieke Oostenrijkse landschap trekt. Ontdek jij wie Elise is en weet jij de identiteit én de bedoelingen van een geheimzinnige inbreker te achterhalen? Wees alert, volg het spoor van de geest en ontsnap uit benarde situaties in het spannendste Dana Knightstone-avontuur tot nu toe!

 

Meer over het spel:

 Los uitdagende puzzels op

 Speel unieke minigames

 Trek door een besneeuwd en rustiek Oostenrijks landschap

 Volg het spoor van de geest

 Nederlandstalig spel

 

SYSTEEMEISEN

Besturingssysteem: Windows XP/Windows Vista/Windows 7/Windows 8

Processor: 1.2 GHz

Geheugen: 512 MB RAM

DirectX: versie 8.0