Nu fysiek verkrijgbaar Oddworld: Soulstorm

Oddworld: Soulstorm is het langverwachte nieuwe deel in de reeks. Deze game speelt zich af op de fictieve planeet Oddworld op een continent genaamd Modus. Deze nieuwe game begint direct bij het einde van voorgaande game.

Het spel begint in de woestijnen niet ver buiten de Free-Fire Zone. Een eenzame Mudokon ontsnapt uit Necrum Mines. Op zoek naar waar zijn vrienden, de ontsnapten van Rupture Farms zich verstopten. Hij is gewond door een kogel en wordt meedogenloos opgejaagd door Flying Sligs. In zijn hand ligt een pakket met een fel oranje licht. Het licht geeft hem hoop. Hij rent naar de smeulende ruïnes van Rupture Farms, zich niet bewust dat de troepen van Baron Morguer dichterbij zijn dan hij denkt. Het is aan jou de taak om hem in leven te houden en hem bij de rest van de groep te krijgen.

Met trots kondigden Mindscape, Microids en Oddworld Inhabbitants op 6 Juli aan dat de fysieke retail-Odditions van Oddworld: Soulstorm nu in de winkel liggen! Vanaf 6 Juli  zijn deze fysieke edities verkrijgbaar voor PlayStation 5 en PlayStation 4.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *