Red Dead Redemption 2

Nieuwe trailer Red Dead Redemption 2 uitgebracht!

Het is wellicht één van de meest besproken games van de laatste jaren. Red Read Redemption 2, de nieuwe absolute aanwinst van Rockstar Games!

Veel fanatieke gamers zaten dan ook al lang te wachten op nieuwe content van dit spel. Tot nu toe was er één officiële trailer uitgebracht en deze was al weer een aantal maanden oud. Daar is nu verandering in gekomen. De nieuwe trailer van het spel is er en Red Dead Redemption 2 heeft zelfs al een officiële releasedatum, namelijk: 26 Oktober 2018!

Kijk hieronder snel de nieuwste trailer van Red Dead Redemption 2!

Het spel speelt zich af in het Amerika, Het Wilde Westen van 1899. Het is aan het einde van het tijdperk en het is tijd om de laatste bendes uit de regio te verdrijven. Alle bendes die zich niet willen overgeven worden hardhandig afgemaakt.

Wat gaat Arthur Morgan doen?

Arthur Morgan slaat slaat samen met de “Van der Linde Bende” op de vlucht nadat een overval in Blackwater verkeerd loopt. Alle agenten in de regio tezamen met de beste premiejagers zijn de bende op het spoor en stukje bij beetje wordt de complete bende verdreven. Hoe gaat Arthur Morgan om met deze situatie, kiest hij voor de bende waar hij alles aan te danken heeft of gaat hij toch zijn idealen achterna?

Van de makers van Grand Theft Auto staat er in het najaar dus weer een fantastisch avontuur klaar. Deel 1 van Red Dead Redemption was al een gigantisch succes, deel 2 belooft dan ook een fantastisch spel te worden. Red Dead Redemption 2 komt uit voor de PS4 en Xbox One en is bij alle bekende verkooppunten vanaf de releasedatum beschikbaar.