Nieuwe spelletjes van Big Fish Games: Mystery of the Ancients: De Vloek van het Zwarte Water en Mystery Case Files®: Ontsnapping uit Ravenhearst™

Mystery of the Ancients – De Vloek van het Zwarte Water

Reis af naar een klein stadje op een afgelegen eiland om de verdwijning van twee archeologen te onderzoeken in het zoek- en vindspel Mystery of the Ancients: De Vloek van het Zwarte Water! Welk vervloekt geheim hebben de archeologen gevonden diep onder de grond? Een mythisch monster, de kraken, is ontwaakt en de wereld dreigt voor eeuwig verwoest te worden. Nu is het aan jou om de archeologen te vinden en de wereld te behoeden voor eeuwige duisternis in dit majestueuze avontuur!

  • Ga op zoek naar de archeologen
  • Ontsnap aan de kraken
  • Roep het kwaad een halt toe!
  • Bekijk ook de Luxe Editie!

Mystery Case Files ® – Ontsnapping uit Ravenhearst™

Je hebt de verhalen van zijn slachtoffers ervaren, nu is het tijd om zijn kant van het verhaal te beleven in het spannende Mystery Case Files: Ontsnapping uit Ravenhearst! Keer terug naar het landgoed van huize Ravenhearst om een nieuwe kant van het verhaal te ontdekken. Je avontuur zou wel eens het laatste hoofdstuk kunnen zijn in deze saga, als je weet te ontsnappen. Dit is een intense, psychologische thriller die diepgewortelde angsten kan ontwaken. Dit spel is niet voor jongeren of bangeriken. Wees gewaarschuwd.

Beide nieuwe spelletjes zijn te spelen op de website van Big Fish Games!