Nieuwe Saints Row release!

De zomer is weer in het land en de game releases liggen een beetje op hun gat. Toch zijn er een paar leuke games waar wij als liefhebbers toch naar uit kunnen kijken in de maand augustus. Zoals Saints Row Reboot! Saints Row is een actie-avontuur videogame.

Saint Row staat bekend om zijn gekke game play, niets lijkt te gek of te grof. Deze Saints Row is door en door een Saints Row zoals je die kent uit het verleden. De game bevat de klassieke Saints-humor die we allemaal kennen en waar we van houden. De serie krijgt een reboot met het nieuwste deel, wat betekent dat er een aantal veranderingen zijn, maar ook veel easter eggs en cameo’s om naar te zoeken voor de speler. De nieuwe Saints Row voelt ontzettend vertrouwd aan, maar heeft ook oneindig veel te bieden voor nieuwe spelers, zoals de nieuwe setting genaamd Santo Ileso.

Santo Ileso is een grote levendige fictieve stad, in het hart van het Amerikaanse zuidwesten. Zoals het een echte Saints betaamt, speelt de game zich af in een gigantische open wereld. Santo Ileso is een levendige wereld waarin de misdaad zijn hoogtijdagen viert en er nauwelijks wetten te vinden zijn. In de praktijk betekent dit simpelweg dat je in Saints Row kunt doen wat je wilt.

Daar blijft het niet bij, ook kun je je eigen personage veranderen als je maar wil. En niet is gek genoeg. Ontwikkelaar Volition gaat hierin zelfs zo ver dat je compleet asymmetrische gezichten kunt maken. Opeens wordt het mogelijk om een soort two-face te maken of wordt de linkerkant een gezicht met een baard, terwijl de andere kant flamboyante oogschaduw krijgt, of je maakt een vampier van je personage, het kan niet gek genoeg. En het blijf niet alleen bij je personage maar ook je wapens en voertuigen kunnen radicaal verandert worden.

Saints Row is ontwikkeld door Volition en uitgegeven door game publishers Deep Silver. De release is gepland op 23 augustus 2022 en komt uit voor de Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X / S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *