Nieuwe releases 2015/2016

Bijgaand een overzicht van alle aankomende Nieuwe releases, geschreven door onze jongste redacteur Oscar (15 jaar).

Assassin’s Creed Syndicate:

Assassin’s Creed Syndicate is een Actie/Avonturen Game gemaakt en uitgegeven door Ubisoft. Het spel wordt uitgebracht voor PS4, Xbox One en PC. De releasedatum is 23 oktober 2015, voor PC is dit echter wat later in het 3e of 4e kwartaal van 2015. Syndicate is het 18e deel van de Assassin’s Creed reeks en een vervolg op Assassin’s Creed Unity.

Het spel speelt zich af in 1868 in Londen tijdens de industriële revolutie. In het spel volg je de tweeling Jacob Frye en Evic Frye. Deze 2 personen leven het leven van de georganiseerde misdaad tijdens het Victoriaanse tijdperk waar ze vechten tegen de gevestigde orde.
index

Guitar Hero Live:

Guitar Hero Live komt uit op 23 Oktober 2015 in Europa in Australië en Noord-Amerika op de 20e van oktober voor de Ps4, Xbox one, Ps3, Xbox 360 en de Wii U . Het spel is een Music Video Game. Het is ontwikkeld door FreeStyleGames en wordt uitgegeven door Activision. Het is een herstart van de game Guitar Hero franchise het geeft het gevoel alsof je echt op het podium staat door de first person view met het levensechte publiek voor je.
guitar-hero-live-art

Anno 2205:

Anno 2205 is een city building en real-time stategy game die uitkomt op 3 november 2015 voor de Pc. De game is gemaakt door Ubisoft Blue Bite en word uitgegeven door Ubisoft. Anno 2205 is de 6e game van de Anno serie. Net zoals 2070 speelt het spel zich af in de toekomst waar de spelers de mogelijkheid krijgen om een kolonie op te zetten op de maan. Bij dit spel is het dus de bedoeling om je eigen stad en leefgemeenschap te maken.
Thumbnailpackshot_standard_edition_anno2205_Mobile_205220

Call Of Duty: Black Ops 3:

Call Of Duty Black Ops 3 komt uit op 6 November 2015. Het is een first person shooter game die je offline maar ook online kan spelen. Het spel komt uit op de Xbox One, Ps4, Xbox 360, Playstation 3 en de PC. De game is gemaakt door Treyarch en wordt uitgegeven door Activision. Er zijn verschillende game modes. single player hierin loop je een hele story line door. De story line speelt zich af in 2065 waarin heel wat hightech wapens en gadgets voorkomen waarvan je in de game gebruik maakt. Ook is er de game mode zombies. Multiplayer is er natuurlijk ook weer waar je online tegen andere mensen van over de hele wereld speelt.
call of duty black ops 3

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege:

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is een first person shooter game. De game komt uit op 1 December 2015 voor de Xbox One, PS4 en de PC. Het spel word gemaakt door Ubisoft Montreal en uitgegeven door Ubisoft.

In de game heb je de controle over een operator van het Rainbow team, dit is een antiterrorisme team. De game heeft geen campaign maar wel een game mode die je alleen kan spelen. In het spel kun je kiezen uit verschillende personages die allemaal verschillende wapens en kwaliteiten hebben. De spelers kunnen voor de game begint al hun tactieken plannen.
253fa6e

Fallout 4:

Fallout 4 is een open world action role-playing game. De game wordt gemaakt door Bethesda Game Studios en word uitgegeven door Bethesda Softworks. Het is een game uit de Fallout reeks. De game komt uit in November 2015 voor de Xbox One, PS4 en de PC.

De gameplay is te vergelijken met die van Fallout 3 met een first-person en een third-person view. Er zijn nieuwe vijanden in het spel en een paar nieuwe mogelijkheden. Het doel van de game is zo ver mogelijk te komen en een zo hoog mogelijk level te halen.
Will-Fallout-4-Release-for-Xbox-360-and-PS3-700x350

Just Dance 2016:

Just Dance is een dance video game. De game word gemaakt en uitgegeven door Ubisoft.

De game komt uit in Europa op 22 Oktober 2015 in de rest van de wereld is dit op de 20e en de 23e. Hij komt uit voor de PS3, PS4, Wii, Wii U, Xbox 360 en de Xbox One.

Je kan de game samen met andere maar ook alleen spelen. Je hebt nu ook de mogelijkheid om opnames van de uitvoering naar andere te sturen. Er is ook weer een hele nieuwe lijst van liedjes waarop je in de game kan dansen.
Just Dance 2016

Uncharted 4

Uncharted 4 is een action-adventure third-person shooter platform video game. Gemaakt door Naughty Dog en gepubliceerd door Sony Computer Entertaiment. De game is een Playstation 4 exclusive. De game komt uit de Uncharted serie, het is het laatste deel uit die serie en komt uit op 18 maart 2016.

Nathan Drake een gepensioneerd schatvinder leefde weer een normaal leven met zijn vrouw, totdat zijn broer waarvan men lang dacht dat hij dood was opdook en om hulp vroeg. Samen gaan ze op avontuur naar een piraten kolonie en een fabel over een piratenschat. De makers zeggen dat dit het grootste avontuur van dit personage ooit zou worden die hem op alle vlakken zou testen.

uncharted4