Nieuwe release voor de hardcore gamers: Outriders

In deze game speel je als een outrider, je staat aan de voorhoede van de kolonisten op Enoch. Outriders is een co-op RPG-shooter voor 1 tot 3 spelers die zich afspeelt in een origineel, duister en wanhopig sci-fi-universum. Terwijl je op zoek bent naar deze bron beleef je een duistere en wanhopige reis over een ontrustende planeet.

Enoch, aangetast door mysterieuze stormen is klaar om door jou verkent te worden. Terwijl je aan het verkennen bent groeit je kracht steeds meer. In de game ga je opzoek naar de bron van een mysterieus signaal. De mensheid probeert te overleven in de loopgraven van Enoch, ondertussen creƫer je je eigen Outrider om over de vijandige planeet te trekken. Met een sterk achtergrond verhaal word je in de wereld van Enoch gezet. Je trekt vanuit de slopenwijken van de first city door bossen, woestijnen en bergen, op zoek naar de bron van het mysterieuze signaal.

Outriders combineert hevige vuurgevechten met diepe RPG-systemen voor een echte samenkomst van beide genres. Tijdens je reis zal je steeds sterker worden door je Outriders te upgraden met talloze wapens en uitrustingen. In de game kies je een van de vier krachten om op je eigen manier je vijanden uitroeien

In de game Outriders word intense gunplay gecombineerd met snel groeiend wapen arsenaal en bijzondere uitrustingen. De game staat garant voor talloze uren schietplezier, geleverd door de shooter-studio, People Can Fly. Deze game komt uit op 1 april en is te spelen op de PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, Stadia en pc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *