Nieuwe release van Nintendo: Super Mario 3D World + Bowser’s Fury

Ga jij met Mario, Luigi, prinses Peach en Toad op een missie om Sprixieland te redden in Super Mario 3D World + Bowser’s Fury voor de Nintendo Switch. Bowser heeft de Sprixie-prinses ontvoerd en jij spelend als een van de bekende personages hebt de taak haar te redden.

Ook bij deze Mario game kun je weer gebruik maken van verschillende power ups. Pak een superbel om tegen muren op te klauteren en vijanden aan te vallen of maak een kloon van jezelf met de dubbele kers, of zet een kanon op je hoofd om vijanden te vernietigen met kanonskogels.

Dit is een soort verbeterde versie van Super Mario 3D en bevat daarnaast ook allerlei gameplayverbeteringen. Zo kunnen alle personages bijvoorbeeld, sneller rennen en hoger klimmen met de superbel. Je kunt zelfs met de bewegingsbesturing spelen. Deze nieuwe game van Nintendo zou ongetwijfeld garant staan voor uren ongekend en vertrouwd speelplezier. Ook heb je als speler de mogelijkheid gekregen om online of lokaal te spelen, samen met vrienden of mede Mario fans.

Deze game is verkrijgbaar vanaf 12 februari voor de Nintendo switch. Of de game ook daadwerkelijk verbeterd is moet dus nog blijken maar de verwachtingen liggen erg hoog, wie heeft er niet zin in wat vertrouwd game plezier tijdens de avond klok?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *