Nieuwe release van Mindscape, Microids en IMPS: De Smurfen Mission Vileaf.

Wie heeft het niet gekeken toen ze klein waren? De wereld beroemde serie, De Smurfen. Deze wereldberoemde figuurtjes kun je nu ook tot leven brengen in deze unieke game ervaring van Mindscape, Microids en IMPS.

In dit 3D-platform / avonturenspel neem je het op tegen, wie anders dan Gargamel! In zijn donkere laboratorium heeft tovenaar Gargamel een formule ontdekt waarmee hij een kwaadaardige plant kan maken: genaamd Vileaf. Deze plant stoot zogeheten Viletrap-zaden uit, die Smurfen kunnen aantrekken en ze in plantvallen kunnen opsluiten! Maar deze Viletrap-planten vormen ook een groot gevaar voor het bos, omdat ze zeer giftig zijn, vooral voor de Sarsaparilla-velden! Ga met de Smurfen het avontuur aan en probeer Gargamel zijn smerige plannetjes tegen te houden.

Gelukkig hoef sta je er niet alleen voor, om deze vreselijke situatie op te lossen, besloot Grote Smurf een aantal van zijn mede-Smurfen te vragen om hem te helpen de ingrediënten te vinden voor een tegengif dat krachtig genoeg is om de Vileaf voor eens en voor altijd uit te roeien.  Het topsmurfenteam, bestaande uit Smurfin, Potige, Brilsmurf en Koksmurf, gaan op avontuur om deze missie te voltooien. Met al deze vier personages kan in de loop van het spel worden gespeeld. Klussmurf is flink aan de bak gegaan en heeft een levensreddende uitvinding gemaakt, De Smurfizer! Met de Smurfizer kunnen de Smurfen de vijanden die ze tegenkomen uit de weg ruimen.

Durf jij het avontuur aan te gaan en kun jij alle ingrediënten vinden voor het tegen gif? Deze game is komt uit op 25 Oktober en zou dan te spelen zijn op de Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en PC. De game is later in 2022 ook te verkrijgen op de nieuwe Playstation 5 en Xbox Series X.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *