Nieuwe release van Mindscape: Life in Willowdale: Farm Adventures

Het eens zo bloeiende stadje Willowdale ligt in puin! De dochter van de burgemeester, Penny, heeft van de gelegenheid gebruik gemaakt om deze eens zo aangename plek te veranderen naar een hoogvliegende moderne toeristische bestemming. Ze houdt niet echt van dieren en vindt het houden van vee vies. Sommige dieren voelden zich in de steek gelaten en zijn vertrokken. Is het te laat om de door haar in gang gezette veranderingen tegen te houden? Jou oom, burgemeester Moneybags roept je hulp in. Keer terug naar de boerderij van je familie om de harmonie tussen de mensen en de natuur te helpen herstellen!

Naast wederopbouwen van Willowdale lonkt het avontuur en ligt het gevaar op de loer. Alleen op avontuur gaan is daarom misschien niet de beste optie. Maak vrienden met verschillende personages en stel je droom team samen. Elk personage heeft zijn eigen vaardigheden, zoek uit welke het beste bij jou passen, en word onverslaanbaar. Dit ga je zeker nodig hebben, het dorpje Willowdale wordt namelijk omringd door vier Wilderness-zones: Flower Fields, Forgotten Forest, Death Desert, en Mighty Mountain. Ontdek en versla de grote eindbazen aan het einde van elke zone.

Kun jij alle eindbazen verslaan? Pre order nu en kom er achter! Life in Willowdale: Farm Adventures is te verkrijgen vanaf 6 September op de Nintendo Switch, Playstation 4/5 en op PC via Steam.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *