Nieuwe release van Denda Games: The Myth Seekers – The Legacy of Vulcan Collector’s Edition.

Volgens historici zijn legendes en mythes niet meer dan een verzameling sprookjes maar de Mythezoekers weten wel beter! In het diepste geheim beschermen ze de nietsvermoedende mensheid tegen uiteenlopende goddelijke krachten. Dat hun onderzoek niet altijd zonder gevaar is, blijkt wel wanneer geheimagent Miller vermist raakt. Op het moment van zijn verdwijning probeerde Miller meer over een opgraving in Rome te weten te komen. Zou de hamer van Vulcanus daar werkelijk begraven liggen?

Voor Miller is het hoogstwaarschijnlijk te laat maar het is van het grootste belang dat zijn onderzoek voortgezet wordt. De legendarische hamer mag absoluut niet in verkeerde handen vallen! Kruip in de huid van de ambitieuze Amelia, een expert op het gebied van Romeinse mythologie, en reis naar Rome om meer over de opgraving te weten te komen. Al snel ontdek je dat niemand minder dan Bellona, de zus van de oorlogsgod Mars, op de hamer uit is. Wat is ze met het krachtige wapen van plan?

Zet alles op alles om Bellona te stoppen terwijl je kennismaakt met uiteenlopende goden uit de Romeinse oudheid. Als ze onder de indruk van je zijn, zullen ze jou artefacten die door Vulcanus zijn gesmeed schenken, zodat je een krachtig wapen kunt smeden. Maak tijdens jouw onvergetelijke tocht door de oudheid kennis met legendarische figuren zoals Mars, Venus en Janus. Stort je op talrijke zoek en vind scènes en minispellen – bijna veertig in totaal! – en achterhaal op welke godheid Bellona haar woede wil botvieren. Alleen als het je lukt haar te verslaan kun je een ramp van een ongekende omvang voorkomen!

Deze game is exclusief te spelen op PC en is te verkrijgen op de website van Denda Games. Durf jij dit zoek en vind avontuur aan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *