Nieuwe release exclusief voor Xbox Series X/S: Microsoft Flight Simulator.

De hele wereld rondvliegen en de bekendste plekken zien is iets wat niet iedereen van hun bucketlist af kan strepen. Tot nu althans! Met deze nieuwe Microsoft Flight Simulator kan je de hele wereld rondvliegen en je favoriete hotspots verkennen.

Vlieg in zeer gedetailleerde vliegtuigen van groot tot klein naar verschillende handgemaakte vliegvelden. Microsoft heeft de volgende generatie van deze game het leven in geblazen door het gebruik van fantastisch realistische graffics. Als gamer voelt het bijna alsof je echt in de lucht zit. Dus dompel jezelf onder in de uitgestrekte en mooie wereld die onze planeet is, met meer dan 1,5 miljard gebouwen, 2 triljoen bomen, bergen, wegen, rivieren en meer. Ook heeft Microsoft de vliegwereld tot leven gebracht met een levende en veranderende wereld tijden het spelen.

Deze game kun je spelen voor plezier en ontspanning of je kunt jezelf uitdagen door een moeilijker niveau te kiezen. En kom er achter of jij een geboren piloot bent. Test je eigen vaardigheden door Real time wheather aan te zetten en ervaar het echte weer op die plek op dat moment. Met precieze windsnelheden, vochtigheid en tempraturen.

Kortom is dit een van de meest realistische vliegsimulatoren die wij als gamers kunnen uitproberen. Dit komt door het fantastiche werk van de game publishing afdeling binnen microsoft. Deze game is te verkrijgen van 27 Juli en exclusief verkrijgbaar op de Xbox Series X/S.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *