Nieuwe Nintendo Switch release: Rune Factory V

Switch gamers opgelet! Ben jij een echte RPG fan dan is Rune Factory V echt iets voor jou. In deze game ervaar je een spannende mix tussen RPG gevechten en farming. Daarnaast ervaar je ook het persoonlijke leven van je personage en kun je zelfs een gezin starten.

De game speelt zich af in een rustig grensstadje in het mooie Norad koningkrijk. Alles is echter niet zo rustig als het lijkt, er vinden mysterieuze gebeurtenissen plaats op de runen die balans tussen de mensen en natuur beïnvloeden en bepalen. Jouw personage is de nieuwste ranger van de vredesorganisatie SEED. Deze organisatie beschermt het grensstadje tegen ruige monsters. Als je niet op missie bent, help je de inwoners om de stad te laten opbloeien door farming, verschillende festivals bij te wonen en vriendschappen te onderhouden.

Als het evenwicht tussen vrede en oorlog echter verstoord wordt moet jij als speler jezelf zien te bewijzen! Samen met de inwoners van de stad ga je op avontuur om het mysterieuze land te ontdekken, en heb je je innerlijke kracht nodig on de chaos te stoppen en de rust te laten terugkeren. Trek de uitgestrekte, levendige wildernis in met je vrienden uit Rigbarth aan je zijde om krachtige en stijlvolle link-aanvallen vrij te spelen die teamwork en strategie aanmoedigen.

Deze game biedt een fantastische balans tussen RPG gevechten en farming. Zo kun je monsters temmen die je dan kunnen helpen om het werk op je boerderij kunnen verlichten. En verbouw een grote variatie tussen verschillende gewassen. Daarnaast kun je ook de tijd nemen en genieten van het rustige stadsleven die Rigbarth te bieden heeft. Doe mee aan kook, knutsel en viswedstrijden. Of maak tijd voor je geliefden, en nodig ze uit om samen naar de sterren te kijken tijden een seizoens-festival. Dit doe je door vriendschappen te sluiten en huwelijkskandidaten te leren kennen, of word verliefd en start een gezin! Deze game heeft het allemaal.

Deze game is te spelen vanaf 25-03-2022 en is exclusief verkrijgbaar op de Nintendo Switch. Wees er vroeg bij en pre-order deze game vandaag nog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *