Nieuwe Nintendo Switch release: Grand Mountain Adventure: Wonderlands

Alle wintersport fans opgelet! Deze game biedt precies wat jij het liefste doet. In deze game kun jij de koning worden van de zwarte piste. Of nog even blijven oefenen tussen de rookies. In deze openwereld zou je niks tekort komen.

Wees vrij en verken op je eigen tempo de vele skigebieden die de game te bieden heeft. Of ga op avontuur op de omliggende bergen in Grand Mountain. Speel verschillende skiliften vrij en bereik verschillende gebieden door avontuurlijke uitdagingen aan te gaan. Vergeet echter niet te genieten van het geweldige landschap en de prachtige bergen terwijl je van de berg af racet.

Er zijn maar liefst 12 enorme skigebieden om te verkennen met elk een unieke uitstraling. In deze open wereld zou niks je wintersport pret hoeven te bederven. Ontdek de diepe bossen, met wilde dieren en steile hellingen, leuke dorpjes en hoge bergtoppen. Doe mee aan Super G, Slopestyle, Big Air en vele andere uitdagingen.

Dit alles hoef je niet alleen te doen, speel samen met een maximum van 4 spelers en race samen met je vrienden of familie van de mooiste bergen af. Of start zelfs een sneeuwballen gevecht! Ben je echter aan rust toe dan kun je ook de zen modus aanzetten. Hiermee zijn alle uitdagingen, beproevingen en NPC’s tijdelijk uitgeschakeld.

Grand Mountain Adventure: Wonderlands is vandaag nog te verkrijgen, dus waar wacht je nog op? Deze game is exclusief te verkrijgen op de Nintendo Switch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *