Nieuwe horror release: Five Nights at Freddy’s: Security Breach.

Horror fans opgelet! Het nieuwste deel van de mega populaire game reeks Five Nights at Freddy’s is uit. Five Nights at Freddy’s: Security Breach is het nieuwste deel van deze gezinsvriendelijk horrorgame. Kruip in de huid van Gregory en probeer jezelf te bevrijden uit Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex waar jij als speler gevangen zit.

Met de hulp van Freddy Fazbear zelf moet jij als Gregory de angstaanjagende en niet stoppende jacht zien te moeten overleven. Je word opgejaagd door bekende personages uit de reeks en vele nieuwe gruwelijke gevaren. Zodra de nacht valt zullen de animatronics alle indringers angstaanjagend opjagen. Alles word binnenste buiten gekeerd om Gregory te vinden, speel dus slim en blijf niet te lang op dezelfde plek, je bent namelijk nergens veilig!

Hou je hoofd cool tijdens deze enge jacht en blijf nadenken om heelhuids te ontsnappen. Zo kun je jezelf toegang geven tot de beveiligingen camera’s om de beste route naar de vrijheid te plannen. Gooi speelgoed om je vijanden af te lijden of verstop je in schuilplaatsen om je achtervolgers te ontlopen. Speel op je eigen manier maar wees wel bereid om je snel aan te moeten passen, het gevaar kan op elke onverwachts moment opduiken.

Freddy Fazbear’s Mega Pizzaplex heeft vele plekken om te ontdekken: Monty Golf, Roxy Raceway, Bonnie Bowl, de riolen! Het Pizzaplex is enorm en je kunt er van alles in ontdekken. Maar blijf wel op de hoede! Kun jij heelhuids ontsnappen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *