Nieuwe horror game release: The Quarry

Na een hele zomer kampbegeleider te zijn geweest zijn een paar jongeren het laatste nachtje eindelijk alleen met elkaar in het kamp Hackett`s Quarry. Het kamp bevind zich in de afgelegen bossen van Upstate New York. In dit bloedstollende verhaal heb jij het lot van de kampbegeleiders in eigen hand. De avond begint feestachtig maar slaat al snel om in een onvoorspelbare horror nacht. Door zelf de beslissingen te maken bepaal jij hoe het verloopt en eindigt. Kan jij de beste keuzes maken?

Hun leven hangt dus af van de keuzes die jij als speler maakt. In de loop van het spel speel jij als elk van de negen kampleiders. Terwijl hun plannen voor het einde van de zomer uitlopen op een onvoorspelbare horrornacht, zul jij allerlei beslissingen in een split second moeten maken. Elke gil, gesprek en flirtpartij heeft een rimpel effect op de loop van het verhaal. Ook bepaal je door jou keuzes de persoonlijkheden van de personages. Er is geen game over in het verhaal of je nou slechte keuzes maakt of besluiteloos bent het spel gaat gewoon verder. Vergeet tijdens het spel ook vooral niet om de mooie omgeving van het kamp te verkennen. Verzamel verborgen objecten en aanwijzingen die je kunnen helpen begrijpen wat er nou eigenlijk aan de hand is.

Dit bloedstollende spel is ook te spelen met vrienden in de lokale co-op game modus. Speel samen met maximaal zeven vrienden en kies elk je personages die je wilt. Kijk wie de beste beslissingen maakt en of jullie samen kunnen overleven. Ook is dit spel online te spelen, dan worden de keuzes bepaald door stemmen.

Dit bloedstollende spel is te spelen vanaf 10 Juni en verkrijgbaar voor PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en Series S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *