Nieuwe game van Denda Games: World Keepers – Last Resort

Help een dappere avonturierster om uit handen van het kwaad te blijven en vier wel heel bijzondere poppen op te sporen in “World Keepers: Last Resort”, een meeslepend zoek en vind avontuur!

Elizabeth Robinson is kapitein van de Zeester, een mechanisch fregat. Ze is handelaar, als het zo uitkomt, of piraat. Dit keer hijst Elizabeth de zeilen echter voor een wel heel bijzondere opdracht. Ethan, een goede vriend van Elizabeths overleden vader, heeft haar hulp nodig. Hij vreest dat zijn zoon Adam in ernstige problemen verkeert. In het stadje waar Adam woont, is iets vreselijks gaande. Adam weet hoe hij het noodlot kan afwenden maar het kwaad zit hem op de hielen!

Reis met Elizabeth naar het eiland waar Adam woont en ontdek dat een duistere kracht het op vier wachters van een bijzondere schrijn heeft voorzien. Zorg ervoor dat jij en Elizabeth de wachters als eerste vinden en spoor Adam op. Om de duistere kracht te misleiden, zijn de zielen van de wachters in poppen verstopt. Vind alle poppen en ontdek dat ze bijzondere eigenschappen bezitten! Stort je op een avontuur vol verrassende wendingen, vind nuttige voorwerpen en geniet van prachtige puzzels. Dit avontuur met een knipoog zal je niet snel meer vergeten!

Ben je dol op zoek en vind spellen vol avontuur? Download dan bij Denda Games ook de spellen Whispered Legends – Tales of Middleport en Lost Lands – The Golden Curse!

Kenmerken

  • Ga op avontuur met Denda Games
  • Help Elizabeth de vier wachters te vinden
  • Wie is de mysterieuze vijfde wachter?
  • Vind Adam en ontdek wat er gaande is
  • Kleurrijke Zoek en Vind Scènes
  • Fantasievolle puzzels
  • Volledig Nederlandstalig

Wilt u deze of andere nieuwe spelletjes spelen kijk dan is op de website van Denda games voor de beste spelletjes.