Nieuwe game van Denda Games: Whispered Legends – Tales of Middleport

Het rustige havenstadje Middleport kent een rijke geschiedenis. Vroeger wemelde het er van de piraten en er zou zelfs een heuse piratenschat onder het stadje verborgen zijn. Vandaag de dag denkt vrijwel niemand aan deze oude verhalen. De aandacht van de inwoners gaat uit naar het groeiend aantal vermissingen waar het stadje mee kampt. De geruchten over monsters, griezelige galjoenen en bezeten voorwerpen hebben inmiddels ook Londen bereikt. De autoriteiten aldaar hebben besloten hun beste speurder naar Middleport te sturen. Wie dat is? Dat ben jij natuurlijk!

Volgens krantenberichten zou de stad aan een oude vloek ten prooi zijn gevallen. Is er soms sprake van zwarte magie? Verken de uitgestorven straten van Middleport en maak kennis met de burgers die nog niet verdwenen zijn. Kun jij hun angsten wegnemen? Los de puzzels die je tijdens jouw zoektocht tegenkomt op en vind alle zorgvuldig verborgen voorwerpen. Wat is er toch gaande in Middleport? Achterhaal de oorzaak van de verdwijningen en vind de vermiste inwoners voor het stadje voorgoed in een spookstad verandert!

Ben jij een kei in het opsporen van vermiste mensen in zoek en vind spellen? Download dan bij Denda Games ook de spellen Insane Cold: Back to the Ice Age en Contract With The Devil en zet je beste beentje voor!

Kenmerken

Verken Middleport met Denda Games
Spoor de vermiste inwoners op
Een prachtig spel om te zien
Vind alle verborgen voorwerpen
Speel intrigerende puzzels
Bestaat de legendarische schat echt?
Volledig Nederlandstalig

wilt u deze of andere spelletjes spellen kijk u dan is op de site van Denda games.