Nieuwe game van Denda Games: Shiver: The Lily’s Requiem

Op jouw eerste dag als hoofdarts van het Blackwill Ziekenhuis beginnen de problemen al voordat je bij het ziekenhuis bent! Voor jouw ogen verliest een jonge vrouw midden op straat het bewustzijn. Ze is door iemand – of iets – aangevallen. Je haast je met het slachtoffer naar het ziekenhuis waar je ontdekt dat ze speciaal voor jou naar Blackwill is gekomen. Ze heeft al haar hoop op jou gevestigd.

Jaren geleden, toen je tijdelijk in Blackwill werkte, behandelde je de moeder van het meisje voor een mysterieuze ziekte. Je slaagde er niet in haar te genezen en nu heeft haar dochter dezelfde aandoening! Het meisje zal net als haar moeder in een monster veranderen en als jij niets doet zal ze voorgoed overgeleverd zijn aan een meedogenloze sirene! Help een hevig ongeruste vader om zijn dochter dit gruwelijke lot te besparen. Reken af met het zingende gespuis in dit fenomenale avontuur!

Speel ook de andere delen in de verslavend leuke Shiver-reeks. Download Shiver: Moonlit Grove Collector’s Edition, Shiver – Vanishing Hitchhiker en Shiver: Poltergeist Collector’s Edition bij Denda Games en geniet van nog drie onvergetelijke zoek en vind avonturen!

Kenmerken

 • Denda Games duikt in een gloednieuw Shiver-avontuur
  Verbreek de spreuk van de sirene en red Beatrice
  Verzamel parels en doe aankopen voor jouw huis
  Voltooi de aquariumcollectie
  Help een ongeruste vader
  Een prachtig gemaakt spel
  Prachtige puzzels en beeldschone Zoek en Vind Scènes
  Volledig Nederlandstalig

Wilt u deze of andere nieuwe spelletjes spelen kijk dan is op de website van Denda games voor de beste spelletjes.