Nieuwe game van Denda Games: 12 Labours of Hercules II: The Cretan Bull

Een oververmoeide landarbeider haalt zich onbedoeld de woede van godin Hera op de hals in “12 Labours of Hercules II: The Cretan Bull”, een levendig time management spel!

Terwijl Hercules in alle rust van zijn heldenstatus geniet, werkt zijn knecht op het land. De zon brandt en het werk is zwaar. Al snel is de knecht volledig uitgeput. Hij eigent zich een oersterke stier toe die het werk een stuk lichter maakt. Iedereen is tevreden of… toch niet? De kwaadaardige godin Hera ontsteekt in woede. Wie durft zomaar de Stier van Kreta op te eisen? Hera zint op wraak. Ze laat de stier schrikken waarna het reusachtige dier op hol slaat.

Tijdens zijn tocht verwoest de stier wegen en gebouwen. Help Hercules de stier te vinden en te kalmeren en herstel onderweg alle schade. Maak kennis met helden en goden, vecht met gevaarlijke dieren en creëer ware wonderen! Zorg dat je over voldoende voedsel en materiaal beschikt om wegen te herstellen en gebouwen te plaatsen en ontdek dat Hercules verrassende trucs kan uithalen. Help een legendarische held om de beroemde Stier van Kreta te temmen in dit kleurrijke en vrolijke spel!

Heb jij het eerste deel van deze vermakelijke reeks al gespeeld? In 12 Labours of Hercules wordt Megara, de vrouw van Hercules, door niemand minder dan Hades ontvoerd. Natuurlijk kun je ook dit leuke time management spel downloaden bij Denda Games!

Kenmerken

  • Denda Games helpt een beroemde held
  • Vind en kalmeer de Stier van Kreta
  • Vind puzzelstukken en voltooi puzzels
  • Verzamel voedsel en grondstoffen
  • Verbluffende nieuwe wonderen
  • Ontgrendel bonuslevels
  • Volledig Nederlandstalig

wil je deze of andere spelletjes spellen kijk dan op de site van Denda games