Nieuwe game release voor de Nintendo Switch! Fire Emblem Warriors: Three Hopes

In deze game kruip je in de huid van Shez, dit is een eenzame huurling die na een afstraffing opzoek is naar antwoorden. Shez is de toekomstige leider van de drie naties die Fodlan regeert. Hierdoor raak je al snel verknelt in een steeds zwaarder wordend conflict dat de toekomst van het hele continent zou bepalen.

Vlak nadat je je avontuur begint moet je al een belangrijke keuze maken. Je moet kiezen tussen een van de drie grootmachten van de Officers Academy. Elke grootmacht heeft zo zijn eigen unieke vaardigheden en zijn elk anders in persoonlijkheid. Kies niet te snel want wat je kiest heeft invloed op het verloop van het spel en wat je te wachten staat.

Strijd daarna gelijk met je manschappen tegen talloze groepen vijanden. Gebruik allerlei verschillende aanvallen en combo’s om de strijd te overleven. Ga echter niet roekeloos te werk, kies de juiste strijders voor bepaalde tegenstanders. Sommige krijgers zijn namelijk beter opgewassen tegen bepaalde tegenstanders. Win en bewijs je tactische skills.

In het heetst van de strijd hak en sla je erop los om hordes vijanden te verslaan met tactische manoeuvres en verwoestende vaardigheden. Door een bondgenoot aan te wijzen als Adjutant, kan diegene je beschermen en helpen om vijanden te verslaan met krachtige partneraanvallen. Mocht je echter even genoeg hebben van het vechten, kan je ook terug keren naar het kamp om bij te praten met je bondgenoten. Leer je bondgenoten kennen door een hapje met ze te eten, vrijwilligerswerk te doen of samen op expeditie te gaan. Ook zorgt een sterke band ervoor dat je manschappen beter met je samenwerken op het slagveld. Ook kun je je gear upgraden, nieuwe wapens verzamelen en verschillende klassen vrij spelen.

Ben jij een echte actie fan dan is deze game echt wat voor jou! Deze game word gereleased op 24 juni 2022 en is exclusief te verkrijgen voor de Nintendo Switch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *