Nieuwe game release: Tribes of Midgard.

In deze game duik je in de mythische wereld van midgard, midgard is een wereld uit de Noorse mythologie omringt met een oceaan die niet te overschrijden is. Midgard is de tussenstop tussen  de echte wereld en Walhalla, waar de grootste en machtigste Vikings samen het voorbije leven vieren.

In de game word deze mythische wereld belegerd door ongenode gasten, mythische wezens, gigantische bruten, en geesten die levens gevaarlijk zijn. Samen zijn zei de grootste dreiging die ooit heeft bestaan voor Ragnarok. Het is aan jou, een machtige Einherjar om midgard te verdedigen tegen deze gigantische dreiging. Onderbreek je eeuwige feest in Walhalla om deze mythische wereld te redden van het kwaad. Word de krachtigste Viking die ooit geleefd heeft om midgard en je dorp te redden van de ondergang.

Gelukkig sta je er niet alleen voor in deze grootse uitdaging. Je onverschrokken stam zal je helpen op je goddelijke missie, om te voorkomen dat de gevaarlijke mythische wezens een einde maken aan het gehele bestaan van midgard en Walhalla. Kun jij ze verslaan en echte Viking legende worden in deze action-survival RPG? Kies je eigen class en maak de meest dodelijke wapens. Ontdek deze mythische wereld en neem het op tegen legendarische wezens samen of met je vrienden. Geniet van geweldige graphics door het fantastische game publishing team.

Deze game is te spelen vanaf 27 Juli en is verkrijgbaar op de PS4, PS5 en PC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *