Nieuwe game release: The Serpent Rogue.

Ben jij een echte gamer en hou je van actie en avontuur dan is deze game wellicht iets voor jou! In deze game verken je een middeleeuwse fantasiewereld waar al je acties gevolgen hebben.  Verzamel grondstoffen en beheers alchemiekunsten om drankjes te maken die transformeren, genezen of vergiftigen. Je kruipt in de huid van The Warden – een mysterieus personage dat de confrontatie aangaat met een corrumperende kracht die bekend staat als Morbus (The Serpent Rogue) en die het middeleeuwse rijk dreigt over te nemen.

Als The Warden moet je het evenwicht in de natuurlijke wereld herstellen, maar wees gewaarschuwd, al je acties hebben gevolgen! Maak en experimenteer met drankjes en recepten die situaties in je voordeel zullen veranderen of zelfs creëren. De acties van de Warden zullen ook van invloed zijn op het ecosysteem, van gevreesde Reapers die te veel huisdieren verslinden die op één locatie zijn achtergelaten, tot ghouls die zich aangetrokken voelen tot de onbegravenen die alles aanvallen wat hen in de weg staat. De wonderen van alchemie strekken zich zelfs uit tot therianthropie en shapeshifting, waardoor The Warden in elk schepsel kan veranderen en elk schepsel in een ander kan worden getransformeerd – inclusief The Warden! Deze dingen samen creëren een schat aan potentiële strategieën en tactieken om de duisternis van Morbus te overwinnen…

Verken de mysterieuze wereld van The Serpent Rogue; locaties en items worden volledig gerandomiseerd terwijl The Serpent Rogue stormen en andere natuurrampen ontketent. Gebruik de magie en het maken van alchemie om nieuwe tactieken te creëren om de vele bedreigingen en situaties te overwinnen die door Morbus zijn gecreëerd. De acties van de Warden hebben gevolgen die in hun voordeel kunnen worden gebruikt; maar zullen ze de held van het verhaal worden … of de schurk? Deze game word officieel gereleased op 26 April 2022. En is te spelen op de Xbox Series X/S, Playstation 4 en 5 en de Nintendo Switch.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *