Nieuwe game release: Klonoa Phantasy Reverie Series

Switch gamers opgelet, Hou jij van een Mario bros achtige game dan is Klonoa Phantasy Reverie Series misschien wel iets voor jou! Klonoa Phantasy Reverie Series brengt “Klonoa: Door to Phantomile” en “Klonoa 2: Lunatea’s Veil” geremasterd in één collectie terug voor fans nieuw en oud. Maak je klaar om op avontuur te gaan om de wereld te redden!

Klonoa, oorspronkelijk uitgebracht in 1997 door Namco, is een side-scrolling platformgame met een kleurrijk personagerooster en een levendige spelwereld, het is aan jou als Klonoa om aan een reis te beginnen om Phantomile te redden. De wereld van de games en hun gameplay-elementen blijven ongewijzigd, terwijl de graphics zijn geüpgraded. Er zijn ook instelbare moeilijkheidsgraden geïntroduceerd om de spellen toegankelijker te maken voor nieuwe spelers.

Speciaal voor de vijfentwintigste verjaardag van de franchise krijgen Klonoa: Door to Phantomile en Klonoa 2: Lunatea’s Veil een volledige opknapbeurt in een twee-in-één set met de titel KLONOA Phantasy Reverie Series. Deze game word gereleased voor de Nintendo Switch, Playstation 4/5, Xbox series X/S. Xbox one en PC en de game word gereleased op 8 Juli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *