Nieuwe game release: It Takes Two

It takes two in een nieuw unieke platform game die puur voor co-op gemaakt is. In deze game werk je samen met een vriend om leuke, vrolijke en onverwachte uitdagingen te voltooien.

In deze game speel je als het ruziƫnde stel Cody en May. Door een bijzondere toverspreuk zijn deze twee mensen verandert in poppen. Samen zitten ze gevangen in een bijzondere en overspelbare wereld, waar ze hun slecht lopende relatie moeten redden. In elk nieuw level speel je nieuwe vaardigheden vrij, die je nodig zult hebben om verder te komen. Help elkaar langs de obstakels en overwin in deze lachwekkende game. Van losgeslagen stofzuigers tot charmante liefdesgoeroes in deze game kun je samen alle unieke uitdagingen aangaan.

In deze maffe game kom je heel wat gekke dingen tegen. Versla gangster eekhoorns, vlieg in je onderbroek, word DJ en bobslee door een magische wereld. Kortom er is genoeg te doen in deze meeslepende game. Deze game is ontwikkeld door de studio Hazelight, deze ontwikkelaar is de marktleider op het gebied van co-op games. Om samen te spelen in deze game heb je de friends pass nodig, de game is namelijk speciaal voor twee personen gemaakt. De game is offline en online te spelen. Samen werken is de enige manier om verder te komen in de game, dus kies je partner goed uit.

Deze game komt uit op 26 maart en is te spelen op PS5, PS4, Series X en S, Xbox One en pc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *