Nieuwe game release: CrisTales

In deze pas uitgekomen game, kijk je naar het verleden om vervolgens in het nu te handelen. Dit heeft natuurlijk gevolgen, en zie hoe je keuzes de toekomst veranderen. De game is zo ingedeeld dat dit alles op 1 scherm te zien is. In de game sta je er niet alleen voor, tijdens je reis sluit je je aan bij magische tijdmagier Crisbell en haar vrienden. Samen ga je op pad om een grimmige toekomst voorkomen.

Om dit te voorkomen moet je het opnemen tegen de machtige Tijdkeizerin en haar troepen. Samen dreigen ze een cataclysme te veroorzaken die Crystallis en de andere vier koninkrijken van de regio zou verscheuren. Om haar tegen te gaan ga je op een avontuurlijke reis door de verschillende koninkrijken waar je belangrijke bondgenoten zou ontmoeten. Ga terug in de tijd om je machtige vijanden in het verleden al uit te schakelen of ga de toekomst in om ze te stoppen voor het echt te laat is. Laat je fantasie het werk doen en bepaal je eigen strategie. De krachten van Crisbell zullen sterker worden, hiermee worden de gevolgen van je acties ook steeds heftiger.

Geniet tijdens het spelen van prachtige handgetekende 2D-kunst die frame voor frame geanimeerd wordt om de vertakkende mogelijkheden tot leven te brengen in meer dan 20 uur gameplay. Ervaar een unieke combinatie van verschillende verhaallijnen, innovatieve gevechten en klassieke RPG, en ga op deze onvergetelijke reis.

Cris Tales is al te spelen op de PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch en Xbox One en Xbox Series X.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *