Maak je klaar voor een nieuwe E3! Welke games ga jij volgen?

Op dinsdag 12 juni is het weer zover. Dan opent de grootste gamebeurs ter wereld weer haar deuren. Welke games ga jij volgen en waar kijk jij het meest naar uit?

Elk jaar wordt er weer volop gespeculeerd zo vlak voor de E3. Ontwikkelaars laten hier vaak de eerste beelden van hun nieuwe games zien, spelconsoles worden aangekondigd of concreet bekend gemaakt en zijn er tal van release-data die bekend worden gemaakt voor de grotere spellen der aarde. Ook dit jaar is er weer volop speculatie. Hieronder een overzicht van games die wij hopen te zien op de aankomende beursdagen.

Red Dead Redemption 2: Release-datum is al bekend, echter willen wij meer Gameplay zien!!

Afbeeldingsresultaat voor red dead redemption 2

Battlefield V: De eerste beelden zijn bekend, wij zijn zeer benieuwd naar de E3 footage.

Afbeeldingsresultaat voor battlefield V

The Division 2: Dit is wellicht dé game waar wij echt op zitten te wachten, inmiddels ook bevestigd door Ubisoft!

Afbeeldingsresultaat voor the division 2

 

 

 

 

 

 

The Last of US part II: Het heeft even geduurd maar het heeft er alle schijn van dat we meer beelden gaan zien van The Last of Us deel 2!

Afbeeldingsresultaat voor the last of us 2

Zoals hierboven te zien staan er tal van spectaculaire fantastische games gepland voor de aankomende beurs. Wij proberen jullie zo goed en zo veel mogelijk te voorzien van informatie op het moment dat deze games concreet worden. Houd de website dus in de gaten om niets te missen van het geweld dat binnenkort in Los Angeles gaat losbarsten!