Ken Levine hint naar nieuwe verrassingen en informatie over Bioshock Infinite

Nadat de nieuwe boxart van Bioshock Infinite onthuld werd heeft de creative director en mede-oprichter van Irrational Games, Ken Levine, een paar tipjes van de sluier opgelicht over Bioshock Infinite. Volgens Levine gaat het bedrijf iets cools laten zien over Elizabeth. Dit zal binnenkort te zien zijn op de achterkant van de verpakking en in de marketing campagnes.

Bronnen zeggen dat cosplayer Anna Moleva het echte gezicht van Elizabeth zal zijn. Ze zal niet alleen op de achterkant van het spel komen te staan, maar ook in de tv reclame en de posters te zien zijn.

Er staat dus een televisie advertentie gepland. Helaas zal deze advertentie niet onthuld worden tijdens de VGA awards, al tweette Levine dat zelfs zijn moeder enthousiast is over dat evenement. Laten we vooral niet vergeten dat veel mensen geloven dat Bioshock Infinite tijdens dat evenement gepresenteerd zal worden.

Levine heeft ook gezegd dat de PC versie gamepads zal ondersteunen en dat we de komende dagen meer informatie kunnen verwachten over de PC versie.

Verder heeft Levine onthuld dat er grote Bioshock Infinate schilderijen verkocht zullen worden.

Het zal interessant zijn om te zien wat Irrational Games en 2K Games nog meer voor ons in petto hebben.

De hele hype rond Bioshock Infinite staat op het punt om te beginnen. Ben jij er klaar voor?

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *