Indie fans opgelet! The Stanley Parable is terug en nu nog uitgebreider!

The Stanley Parable: Ultra Deluxe is een first person exploratiespel. Het is een uitgebreide re-imagining van de veelgeprezen, bekroonde indiegame The Stanley Parable uit 2013.

Wanneer een simpel persoon genaamd Stanley ontdekt dat de collega’s in zijn kantoor op mysterieuze wijze zijn verdwenen, gaat hij op zoek naar antwoorden.

Je speelt als Stanley en je speelt niet als Stanley. Je zult een keuze maken en je zult je keuzes worden ontnomen. Het spel zal eindigen, het spel zal nooit eindigen. Tegenstrijdigheid volgt op tegenstrijdigheid, de regels van hoe games zouden moeten werken worden gebroken, dan weer gebroken. Je bent hier niet om te winnen. The Stanley Parable is een spel dat je speelt, maar nooit weet wat je te wachten staat.

Wat is er nieuw?

Alles wat in de originele Stanley Parable zat, is hier bewaard gebleven zoals het in 2013 was. Maar The Stanley Parable: Ultra Deluxe breidt ook de wereld van de originele game drastisch uit met nieuwe content, nieuwe keuzes en nieuwe geheimen om te ontdekken. Het labyrint is alleen maar groter geworden.

Bovendien is het spel visueel geüpgraded om moderne technologie te weerspiegelen met behoud van de toon van het originele spel. Er zijn ook toegankelijkheidsfuncties aan de game toegevoegd, waaronder lokalisatie van tekst in de wereld, kleurenblinde opties en inhoudswaarschuwingen. En net als voorheen zal het onberispelijke stemwerk van Kevan Brighting je bij elke stap begeleiden.

Deze game is gereleased op 27 april en te verkrijgen op PS4, Ps5, Xbox One, Xbox Series X|S, Switch en PC. Durf jij deze verwarrende uitdaging aan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *