Harry Potter: Wizards Unite

Deze vrijdag (21-06-2019) is het dan eindelijk zover. De wereldwijde release van “Harry Potter – Wizards Unite” staat dan gepland en het belooft een spectaculaire dag te worden. Kijk allereerst de trailer om alvast in de stemming te komen:

Harry Potter Wizards Unite is te vergelijken met het legendarische mobiele succes Pokemon Go! Je bent je personage in je eigen wereld, inclusief Augmented Reality. Je ziet exact waar in de straat je staat en op welke punten er tovenaars of gevaarlijke monsters zijn. Met de AR functie kun je een foto maken van het punt waar de tovenaar zich bevindt.

Het spel draait om het ontwikkelen van tovenaarskwaliteiten. Wordt jij uiteindelijk een grandioze tovenaar en heb jij het echt in je? Upgrade je toverstok, kruidenmiddeltjes en andere benodigdheden en ga naar buiten om andere tovenaars te verslaan!

“We zijn nu een week verder en zien dat er slechts 5% is gehaald aan installaties ten opzichte van Pokemon Go. Het spel heeft dus nog wel even nodig om echt te settelen in de mobiele gaming wereld van nu!”