Far Cry: Primal

Platformen: PlayStation 4, Xbox One, PC 

De bekroonde Far Cry-reeks die de tropen en de Himalaya veroverde, richt zich nu op de oeroverlevingsstrijd van de mensheid met vernieuwende gameplay in een open wereld. Je krijgt te maken met gigantische beesten, adembenemende omgevingen en onvoorspelbare, brute confrontaties. Welkom in het stenen tijdperk, een tijd vol extreme gevaren en eindeloos veel avonturen. Gigantische mammoeten en sabeltandtijgers heersen op aarde en de mensheid staat onder aan de voedselketen. Als laatste overlevende van je jagersgroep leer je een dodelijk arsenaal te maken, meedogenloze roofdieren van je af te slaan en vijandelijke stammen te slim af te zijn in de strijd om het land Oros. Uiteindelijke sta jij aan de top van de voedselketen.

Kenmerken:

VAN PROOI NAAR JAGER:
Jij speelt als Takkar, een doorgewinterde jager en de laatste overlevende van je groep. Je hebt een doel: overleven in een wereld waarin jij de prooi bent.
– Laat je stam groeien en werk aan je vaardigheden om je mensen te leiden.
– Maak kennis met onvergetelijke personages die je helpen de talloze gevaren het hoofd te bieden.
– Vecht tegen vijandelijke stammen die er alles aan doen om jou en je bondgenoten uit te roeien.
– Versla roofdieren en mensen, zodat jij aan de top van de voedselketen komt te staan.far cry 2

STENEN TIJDPERK A LA FAR CRY:
Dit is niet het stenen tijdperk dat je dacht te kennen. Dit is een stenen tijdperk vol chaos en strijd. Dit is het stenen tijdperk a la Far Cry.
– Besluip vijandelijke buitenposten en plan je aanval met wapens en gereedschap dat je hebt gemaakt van de botten van gedode beesten.
– Gebruik vuur voor extra tactische opties door je wapen in brand te steken of roofdieren bang te maken in de nacht.
– Achtervolg je prooi over de vlakte en sla dodelijk toe. Maar let op, zijn geur kan roofdieren aantrekken die het hebben voorzien op je buit.
– De weelderige achtergrond van het stenen tijdperk vermenigvuldigt het aantal dodelijke wapens, grote gevaren en ongelooflijke verhalen waar Far Cry om bekendstaat.

EEN WERELD WAAR GIGANTISCHE BEESTEN DE DIENST UITMAKEN:
Na de laatste ijstijd maakten de gletsjers plaats voor een vruchtbaar land vol grondstoffen waar zowel mensen als dieren opbloeien, mits ze hun dominantie kunnen aantonen.
– Ontdek het majestueuze en wilde land Oros met zijn prachtige vallei met gigantische bomen, genadeloze taiga en verraderlijke moerassen en maak kennis met de aarde zoals ze was voor de opkomst van de mensheid.
– Oros barst van het leven, van grote kuddes herten en levensgevaarlijke troepen reuzenwolven tot oorlogszuchtige vijandelijke stammen. Megadieren zoals sabeltandtijgers en wolharige mammoeten zijn er de baas. Deze grote beesten domineren op aarde in het stenen tijdperk en jagen elk levend wezen angst aan.

Koop Deze game nu op bol.com

far cry 1