Faircroft’s Antiques: The Forbidden Crypt

Bekijk de video van deze game

Wanneer een oude vriendin Mia Faircroft vraagt haar te helpen met het restaureren van een kathedraal, hapt Mia gretig toe. De kathedraal bevindt zich in het sfeervolle Italië en de avontuurlijke Mia is dol op reizen én op antieke voorwerpen. Reis met haar mee naar het charmante kustplaatsje Porto Nacosti, geniet van het heerlijke zonnetje en verdiep je in de geschiedenis van de kathedraal. Wanneer Mia onder de kathedraal een verrassende ontdekking doet, kan een nieuw avontuur niet uitblijven!

Verken samen met Mia prachtig geïllustreerde locaties boordevol voorwerpen. Geniet van het zomerse weer, vind alle verborgen voorwerpen en speel tussendoor leuke minispellen om een antiekverzameling nieuw leven in te blazen. Ontdek dat ook op paradijselijke locaties problemen op de loer kunnen liggen en geniet van extra’s die het speelplezier alleen maar vergroten in “Faircroft’s Antiques – The Forbidden Crypt Collector’s Edition”!

Mia is onder de kathedraal op een mystieke crypte gestuit. Wanneer ze de crypte doorzoekt, ontdekt ze dat deze geheimzinnige plek een geheim herbergt dat door een machtige familie zorgvuldig voor de buitenwereld verborgen wordt gehouden. De nieuwsgierige Mia laat zich echter door niets of niemand tegenhouden. Help haar met de restauratiewerkzaamheden, zie oude vrienden uit vorige avonturen terug, sluit nieuwe vriendschappen en onthul alle begraven geheimen! Speel deze game op Denda Games.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *