Denda Games Komt met nieuwe game: House of 1000 Doors – The Palm of Zoroaster

Een vervloekt juweel dat een spoor van smeulende lichamen achterlaat, bedreigt de bewoners van het Huis met de 1000 deuren in “House of 1000 Doors – Palm of Zoroaster Collector’s Edition”, een spannend en meeslepend zoek en vind avontuur!

Een jaar na haar eerste avonturen in het Huis met de 1000 deuren, is Kate hoopvol gestemd. In New Jersey zijn vreemde lichten in de lucht gezien. Zal de poort naar het mystieke onderkomen van de familie Lancaster wederom geopend zijn? Tot haar grote vreugde stuit Kate inderdaad op het bovennatuurlijke huis en ziet ze haar vrienden terug. Ontdek waarom de sfeer gespannen is en geniet van fantastische extra’s in “House of 1000 Doors – Palm of Zoroaster Collector’s Edition”!

Gabriel vertelt Kate dat ze het dreigende kwaad kan stoppen met magische, kristallen schedels die verspreid over de wereld zijn verstopt. Reis samen met Kate naar Tibet, India, Jerusalem en Madagaskar en zet alles op alles om de familie Lancaster te redden. Deze prachtige Collector’s Edition bevat tal van extra’s zodat jij extra lang van dit formidabele spel kunt genieten. Stort je op het meeslepende bonushoofdstuk en doe je voordeel met de handige spelgids. Lukt het jou het vurige kwaad af te wenden? Zet je schrap voor een gevaarlijk en spannend avontuur!

Heb jij de andere delen van dit fantastische avontuur al gespeeld? Speel ook de spellen House of 1000 Doors – Family Secrets, House of 1000 Doors Serpent Flame Collector’s Edition en House of 1000 Doors: Evil Inside Collector’s Edition. Natuurlijk kun je ook deze weergaloze zoek en vind spellen downloaden bij Denda Games!

wil je deze of andere spelletjes spellen kijk dan op de site van denda games