Denda Games komt met nieuwe game: Stray Souls: Stolen Memories

Brian en Rose Carter vormen samen met hun dochtertje Julie een gelukkig gezin maar op een dag verdwijnt Brian zomaar uit hun leven. Dan, maanden later, stuurt Brian zijn vrouw en dochter een bericht via de televisie. Julie herkent de locatie waar Brian zich bevindt en leidt haar moeder naar een verlaten hotel. In het hotel vinden ze Brian terug maar…hij ontvoert Julie en neemt haar mee naar een andere dimensie!

Reis samen met Rose naar een verwrongen werkelijkheid en doorzoek een vreemde stad. Waarom bevindt Brian zich in deze bizarre dimensie? En waarom heeft hij nooit over het verleden gesproken? Achterhaal de schokkende waarheid door contact te leggen met de inwoners van het stadje. Ga op zoek naar aanwijzingen en los fantasierijke puzzels op. Sla de donkere hoeken niet over! Het afschuwelijke gelaat van een clown zal je vervullen met angst bij elke stap die je zet. Kan jij het gezin herenigen voordat de clown een nieuwe ziel claimt?

Ook het eerste deel in deze serie wil jij niet missen! Stray Souls: Dollhouse Story is eveneens een fantastisch zoek en vind spelletje. Download het vandaag nog bij Denda Games!

Kenmerken

  • Denda Games neemt je mee naar een andere dimensie
  • Help een moeder om haar dochter terug te vinden
  • Herenig een gezin voordat de clown een nieuwe ziel claimt
  • Fantastische zoek en vind scènes
  • Fantasierijke puzzels
  • Volledig Nederlandstalig

wil je deze of andere spelletjes spellen kijk dan op de site van denda games