Denda Games komt met nieuwe game: Antique Shop – Journey of the Lost Souls

Sinds oom Jack haar zijn antiekwinkel naliet, is het leven van Emily volledig veranderd. In de winkel trof ze een oud dagboek aan. Emily had al snel door dat het niet om een gewoon dagboek ging en nu draait haar leven om niets anders dan de inhoud van het mysterieuze boek. Tussen de bladzijdes van het boek zitten zielen gevangen. Zielen die haar om hulp smeken. Emily beseft dat de zielen gekweld worden. Om ze te kunnen bevrijden, moet Emily voorwerpen opsporen die belangrijk voor de gevangengenomen zielen zijn.

In dit tweede deel van de spannende Antique Shop-trilogie reis je met Emily naar nieuwe, exotische locaties. Reis naar 1898 om een nevelig Londen te verkennen en verbaas je vervolgens over de pracht van de piramides in Egypte. Speel tal van prachtige Zoek en Vind Scènes en los vindingrijke puzzels op. Emily heeft al een ziel weten te bevrijden maar haar missie is nog lang niet voltooid! Help haar zo goed als je kunt. Haast is geboden want in het dagboek is zojuist ook Emily’s naam opgedoken. Los het raadsel van het dagboek op voor Emily voorgoed aan haar papieren kwelgeest is overgeleverd!

Heb jij het eerste deel van deze enerverende trilogie al gespeeld? Natuurlijk kun je ook het spel Antique Shop – Book of Souls downloaden bij Denda Games! Je zult genieten van dit mooie zoek en vind spel!

Kenmerken

  • Denda Games leest een dagboek
  • Verken nieuwe, exotische locaties
  • Speel nieuwe minispellen
  • Verzamel belangrijke voorwerpen
  • Bevrijd de gevangengenomen zielen
  • Los het mysterie van het dagboek op
  • Volledig Nederlandstalig

Wilt u deze of andere nieuwe spelletjes spelen kijk dan is op de website van Denda games voor de beste spelletjes.