De release van Januari: Hitman 3

Uitgekomen vorige maand: Hitman 3, in deze game moet jij als hitman verschillende targets uitschakelen. Deze game is sinds 20 januari te spelen op Xbox One en Series X, Playstation 4 en 5.

Agent 47 keert terug als professional in Hitman 3 voor de belangrijkste contracten van zijn gehele carrière. Begin aan een  wereldreis van duisternis in de dramatische afsluiting van de World of Assassination-trilogie.

In deze game ervaar je een ongekend avontuur en bezoek exotische locaties die volgens de ontwikkelaar zorgvuldig gedetailleerd zijn en boordevol creatieve mogelijkheden zitten. IOI’s bekroonde Glacier-technologie stimuleert Hitman 3’s tactiele en meeslepende spelwereld om ongeëvenaarde speler keuze en herspeelbaarheid te bieden.

Volgens de ontwikkelaar is Hitman 3 de plek om elk spel te spelen in de World of Assassination trilogie. Alle locaties van Hitman 1 en Hitman 2 kunnen worden geïmporteerd en gespeeld binnen Hitman 3 zonder extra kosten, daarnaast word de progressie van Hitman 2 direct overgedragen naar Hitman 3 bij de lancering.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *