De beste game ervaringen van 2020

In een uniek en raar jaar waar we veel thuis hebben gezeten door de corona pandemie, hebben veel een greep gedaan naar hun game consoles om zich niet te vervelen. Maar wat waren nu de best games van dit jaar? We hebben er een paar op een rijtje gezet.

Call of Duty Warzone
Misschien niet de beste game maar wel een van de meest gespeelde is Call of Duty: Warzone. De game heeft voor vele mensen de Lock down iets dragelijker gemaakt. Het concept van de game komt oorspronkelijk uit games als PUBG en de bekendste van allemaal Fortnite. Wat deze game anders maakte dan zijn voorgangers is de kwaliteit de veranderingen en hoe realistisch de game is. Met de grootte groep spelers die Call of Duty elk jaar al spelen was het al een succes maar al snel werd de game ook massaal gedownload door andere gamers. Wie heeft er dit jaar nou niet met een groep vrienden een potje Warzone gespeeld?

Assassins Creed Valhalla
De game is pas net uit maar heeft alle verwachtingen 100% waargemaakt al wet niet overtroffen. We hebben het natuurlijk over Assassins Creed Valhalla. Met een andere aanpak en speelwijze dan we gewend zijn van Ubisoft, heeft de ontwikkelaar aangetoond een van de beste te zijn op het gebied van open world games. Het spel verdubbelde de aantal aankopen van zijn voorganger en dat is geen toeval. Een game als deze is nog niet eerder gemaakt en hopelijk is het ook niet de laatste. De game ziet er fantastisch uit en de verhaal lijn is van een nieuw nivea. Ook als gamer die niet zo fan is van de serie zou je genieten van deze game.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
Nog een game die nog niet heel lang uit is: Marvel’s Spider-Man: Miles Morales. De game is helaas alleen te spelen op Playstation 4 en 5 maar heeft zeker een zeer vernieuwde game ervaring. In de game zweef je als spider man door straten. Dit keer speel je als Peter Parker’s protege, Miles Morales. En het is aan jou om zijn vaardigheden te ontwikkelen.

Fall Guys: Ultimate Knockout
Fall Guys: Ultimate Knockout, wie heeft er niet van gehoord? De kinderlijk ogende game die toch zeer vermakelijk bleek te zijn ook voor ouder publiek. De game is massaal gedownload en is nog steeds zeer populair. Alle verschillende mini games zorgen ervoor dat je je niet gaat vervelen. De game zou ook zeer verslavend zijn, wie wil er nou niet een keer winnen?

Dit rijtje is helaas nog lang niet compleet want 2020 heeft veel gebracht op het gebied van gaming. Als game fan kun je niks anders dan hopen dat 2021 nog een beter game jaar word. De verwachtingen zijn echter zeer hoog. We kunnen niks anders dan afwachten wat de game consulting industrie deze keer uitbrengt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *