Call of Duty: Advanced Warfare Havoc nu te koop

De eerste DLC Pack voor Call Of Duty: Advanced Warfare Havoc is nu te koop, eerst op de Xbox Live online entertainment network van Microsoft voor de Xbox One en de Xbox 360. Havoc biedt 4 nieuwe, verschillende multiplayer maps met daarnaast verschillende nieuwe wapens en is vooral bedoeld voor de nieuwe exoskeleton ervaringen.

De maps zijn:

Core: In de Gobiwoestijn staat de ruïne van een nucleaire fabriek. Samen met Drones ga je de strijd aan tegen de vijand in de tunnels rondom de centrale turbine.

Urban: Speelt zich af in Dallas Ward 3, een toekomstige megastad die uitermate geschikt is om de exoskeleton vaardigheden toe te passen.

Sideshow: In de schaduw van Devil’s Tower, Wyoming, is deze verlaten herberg de plek waar je het gevecht aangaat.

Drift: Een ski resort in de Rocky Montain is het speelveld op grote hoogte waar de spelers gedesoriënteerd worden door de sneeuw en de lawines.

In het spel wordt een nieuw soort tegenspeler geïntroduceerd, de Exozombies. De verhaallijn wordt verteld door vier werknemers van Atlas Corporation gespeeld door een sterrencast die bestaat uit John Malkovics (RED), Bill Paxton (Edge of Tomorrow), Rose McGowan (Scream) en Jon Bernthal (The Wolf of Wallstreet).

Voor dit jaar zijn er nog 3 andere DLC’s gepland.