Blizzard registreert het domein ‘Project Blackstone’

De World of Warcraft studio heeft een nieuwe domeinnaam aangeschaft die gerelateerd is aan een mysterieus project. De studio heeft hier nog niet op gereageerd.

Blizzard Entertainment, de studio waar World of Warcraft en Diablo vandaan komen, heeft een nieuwe domeinnaam geregistreerd die betrekking heeft tot een nieuw mysterieus probeersel genaamd ‘Project Blackstone’. De registratie vond plaats op 26 november en werd opgemerkt door Fusible. Momenteel is er nog geen webpagina aan gekoppeld.

Blizzard Entertainment werkt op dit moment aan een next-gen MMO met de codenaam ‘Titan’. Het is niet duidelijk of ‘Project Blackstone’ een nieuwe naam is voor ‘Titan’, of dat het totaal iets nieuws is.

Een vertegenwoordiger van Blizzard Entertainment was niet onmiddelijk beschikbaar voor commentaar.

De studio vierde laatst de achtste verjaardag van World of Warcraft met een speciale video en aanbieding. Het populaire en bekende spel heeft momenteel 10 miljoen spelers die allemaal 15 dollar per maand betalen om de uitgebreide virtuele wereld te doorkruisen.

Blizzard, dat in Irvine (California) is gestationeerd, heeft eerder dit jaar 600 banen geschrapt. Waarvan 10 procent direct betrokken was bij de game ontwikkeling.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *