Binnenkort verwacht: Watch Dogs Legion

Watch Dogs: Legions speelt zich af in London waar zich net een gigantische terroristische aanval heeft plaats gevonden. Door groeiende verdeeldheid is de stad veranderd in een politiestaat die wordt geregeerd door het leger Albion.

In de game ben jij onderdeel van de hackersgroep Dedsec. Deze hackersgroep doet er alles aan om corruptie van de overheid tegen te gaan. Als speler kruipt in de huid van een groep hackers die optreed tegen een regering die zijn burgers constant monitort. Dus in tegenstelling tot de vorige versies van de game ben je nu niet een specifiek personage maar speel je als een team geavanceerde hackers. Ook kun je zelf burgers rekruteren en aanpassen om je eigen team te versterken.

Ubisoft heeft ook bekend gemaakt dat er een multiplayer uitkomt. In deze multiplayer kun jij met je vrienden de strijd tegen de regering aan gaan. Speel met 2 andere vrienden online en werk samen als een echte hackersgroep.

De toekomst die het spel weergeeft, laat zien waar de makers van de game in de echte wereld bang voor zijn. Een toekomst waar alles wat jij doet gemonitord word en waar je privacy ver te zoeken is. Of dit allemaal ook echt de toekomst is, is nog maar de vraag maar met deze game kun je je alvast voorbereiden op het ergste scenario.

Deze game is verkrijgbaar vanaf 29 Oktober en is te spelen op de Xbox One, Xbox series X, PlayStation 4, PlayStation 5 en PC

Deze game is misschien beschikbaar bij Denda Games, net als een groot aantal zoek en vind spelletjes.