Binnenkort verwacht: Sifu: Vengeance Edition.

Hou jij van klassieke vechtspellen? Dan is Sifu: Vengeance Edition zeker iets voor jou! In deze game spring je als gamer in de huid van een jonge onervaren Kung Fu leerling. Het leven van deze leerling is echter geen rooskleurige.

Je familie is uitgemoord en je zit vol verdriet en woede, een ijzeren discipline is cruciaal om Kung Fu vechter te worden. Jij als speler van dit spel gaat op jacht naar de moordenaars van je familie, het is aan jou de taak om de nalatenschap van je familie in stand te houden. Makkelijk zou het niet worden, je staat er namelijk helemaal alleen voor. Het enige wat je goed kan is Kung Fu, en je zou moet vertrouwen op je beheersing van Kung Fu om tot een succesvol einde van je missie te komen.

Elk gevecht bestaat uit vallen en opstaan, als speler kun je dan ook de dood tegen komen. Dit is echter minder erg dan het klinkt. Als je in deze game sterft word je op magische wijze herboren. Maar let goed op, dit is geen eindeloze privilege. Dat is echter niet alles, als je sterft word je namelijk ouder en sterker. Hiermee kun je betere en krachtiger Kung Fu moves leren en toepassen!

Tijdens je missie op weg naar gerechtigheid ontdek je als speler alle hoeken van de stad. Je hebt beperkte tijd om de klus te klaren, reken daarom met zoveel mogelijk vijanden af in één dag. Goede positionering en slim gebruik maken van je omgeving zijn essentieel om te overleven. Je moet als speler slim zijn en alles gebruiken wat je tot je beschikking hebt, zoals geïmproviseerde wapens, ramen, en richels.

Kung Fu training eindigt nooit! Deze vechtsport leer je daardoor ook door tijd, geduld, en ervaring. Leer van je fouten en speel nieuwe vaardigheden vrij in deze nieuwe en uitdagende game. Enthousiast geworden? Wees er dan snel bij en Pre order dit spel vandaag nog! Deze game is verkrijgbaar vanaf 03-05-2022 en is te spelen op de Playstation 4 en 5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *